Θάλαμοιpdf


thalamoi 02

Η εταιρεία Stalec, πρωτοτυπώντας για μια ακόμη φορά στον κλάδο της, σας δίνει τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με τη μοναδική ποιότητα «Made in Italy» των νέων θαλάμων IGV.

 

Η γνωστή ιταλική φινέτσα μπορεί να μεταμορφώσει τον ανελκυστήρα σας σε έργο τέχνης διατηρώντας παράλληλα τη λειτουργικότητα και την οικονομία στην τοποθέτηση και τη χρήση. 

 

 

 

 

 

thalamoi 01

Η IGV έχει αναπτύξει μια πρωτοποριακή λύση για θαλάμους με φορτίο μέχρι 1.000 Kg. Το πατενταρισμένο σύστημα εγκατάστασης επιτρέπει τη μείωση του συνολικού χρόνου τοποθέτησης του θαλάμου και δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιηθούν γρήγορα οι αισθητικές αλλαγές, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε κτιρίου.

 

Το αποτέλεσμα αυτής της πρότυπης τεχνολογίας είναι οι σειρές θαλάμων Carbon, Chrome και Titanium. Τρεις καινοτόμες σειρές που συνδυάζουν αρμονικά τις νέες διαδικασίες συναρμολόγησης με τις απαιτήσεις για σύγχρονο στιλ και μοντέρνα διακόσμηση.

 

 

 

 

 

 

 

 

thalamoi 04

 

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ


• Πατενταρισμένο σύστημα τοποθέτησης στο μισό χρόνο
• Καινοτόμο ρυθμιζόμενο πάτωμα για κάθε είδους φινίρισμα κατ’ επιλογή του πελάτη, 3 έως 25 mm πάχος
• Ορθοστάτες γωνία, ειδικά σοβατεπί πάνω και κάτω
• Τυποποιημένος τρόπος εγκατάστασης
• Στιβαρό πλαίσιο στήριξης, καλυμμένο σε όλες τις ενώσεις (ιδανικό για πανοραμικά φρεάτια)
• Ειδική κατασκευή φωτισμού με μέσο μειωμένο βάρος 15% των παραδοσιακών εφαρμογών

 

 

 

 

 

thalamoi 03Διακόσμηση

 

Χάρη στην πλήρως επανασχεδιασμένη γεωμετρική μορφή και στη μοντέρνα διακόσμησή τους, οι τρεις σειρές Carbon, Chrome και Titanium (διαθέσιμα τρία μοντέλα: Design, Classic και Essential) υπερνικούν τις αρχές των παραδοσιακών θαλάμων ανελκυστήρα.

 

Οι καμπίνες έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με το πασίγνωστο γραφείο Salvati Architetti Associati (Μιλάνο, Ιταλία), προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία για γρήγορη τοποθέτηση και για τις απαραίτητες αισθητικές αλλαγές που θα ταιριάζουν σε κάθε γούστο ή απαίτηση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you agree with it.