Ανελκυστήρες με μειωμένο βάθος και ύψος φρεατίου


Σε περιπτώσεις όπου οι διαστάσεις της άνω και κάτω απόληξης είναι μικρότερες από αυτές των κλασικών ανελκυστήρων, δίνεται η δυνατότητα τοποθέτησης ανελκυστήρων βάσει της Οδηγίας EN 81-21, που αναφέρεται σε νέους ανελκυστήρες εγκατεστημένους σε ήδη υπάρχοντα κτίρια. Η εγκατάσταση σχεδιάστηκε ειδικά για να μειωθούν οι διαστάσεις του φρεατίου σε συνάρτηση με αυτές του θαλάμου.


Τα πιστοποιημένα μοντέλα διατίθενται σε υδραυλική η μηχανική έκδοση και προσφέρουν μια σειρά ευέλικτων λύσεων ως προς φορτίο, τις διαστάσεις και την τυπολογία του θαλάμου, τις διαστάσεις των θυρών ορόφου και θαλάμου. Η κεντρική μονάδα ισχύος και οι πίνακες ελέγχου, ισχύος και φωτισμού βρίσκονται σε ένα ερμάριο με μειωμένες διαστάσεις, αντί του γνωστού μηχανοστασίου. Τα διάφορα στοιχεία βρίσκονται κατά αυτό τον τρόπο σε μικρές αποστάσεις μεταξύ τους απλοποιώντας τις διαδικασίες συναρμολόγησης και συντήρησης.

 

anelkustires meiomeno 01anelkustires meiomeno 02

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you agree with it.